joomla templates

ZAVIČAJNO DRUŠTVO ZAVELIM

okuplja brojne iseljene i raseljene stanovnike iz zavelimskoga kraja i njihove potomke...

Sun21072024

Ažurirano05:00:19

Obavijesti iz Župe Vinica

Prenosimo obavijesti iz Mjesne zajednice i Župe Vinica.

1. Bio je predviđen sastanak svih glavara obitelji u Vinici 12. veljače 2012. nakon pučke mise. Budući da nas je iznenadilo ovako silno i silovito vrijeme zakovavši nas u kuće i onemogućivši nam kretanje i vožnju prometnicama zbog velikih i nezapamćenih smetova, odgađamo taj nagoviješteni naš sastanak u svezi s gradnjom mrtvačnice i drugim temama (vjetar dobrano raskrio crkvu - morat ćemo vrlo brzo rješavati i prije sastanka, popraviti, zatim školu, stari župni dvor...) za 3. nedjelju korizme, odnosno 11. ožujka 2012. također nakon pučke mise koja zavšava oko 11,45 sati. Smatramo da će trebati za nas više dana i tjedana da se vremensko stanje normalizira i da se uspostavi neometan promet, pa smo se odlučili za ovakvu odgodu spomenutoga sastanka. Dotle ostaje svima nama obveza da razmišljamo o svome rodnom kraju i njegovim potrebama, kao i o svim mogućnostima pomaganja u ovim nesklonim vremenima.
2. Toga istoga nadnevka, tj. 11. ožujka 2012. s početkom u 15 sati bit će pobožnost Križnoga puta u Šiškama/Subašićima, a nakon te pobožnosti bit će sveta misa kod Gospine kapelice.


    Sve najsrdačnije pozdravlja u svoje ime i u ime svih vijećnika Mjesne zajednice predsjednik Ivan Mamić Barba i župnik don Ilija Drmić.
    Vinica, 11. veljače 2012.

VEZANI ČLANCI

Najnovije

Najčitanije