joomla templates

ZAVIČAJNO DRUŠTVO ZAVELIM

okuplja brojne iseljene i raseljene stanovnike iz zavelimskoga kraja i njihove potomke...

Sun21072024

Ažurirano05:00:19 PM

Humanitarne aktivnosti

Akcija Mjesne zajednice Vinica, Župe Male Gospe u Vinici i Zavičajnoga društva Zavelim

  • PDF

Piše: ZDZ

Ažurirano Subota, 04 Studeni 2017 09:13

Više...

Humanitarna pomoć potrebitim obiteljima u Vukovaru u organizaciji Zavičajnog društva Zavelim i prijatelja Društva

  • PDF

ZDZ se odazvalo pozivu fra Ivica Jagodića u prikupljanju pomoći za obitelji u Vukovaru, te tom prigodom Vam donosimo izvještaj predsjednika društva.
Piše: ZDZ

Ažurirano Nedjelja, 23 Studeni 2014 20:41

Više...

Pomoć za vukovarske obitelji

  • PDF

Evo imamo zamolbu od fra Ivice Jagodića iz Vukovara za pomoć dolje spomenutim obiteljima, a u prilogu su stavke koje bi mi kao Društvo, ukoliko to želimo, mogli prikupiti te poslati kombijem direktno u Vukovar kako bismo barem malo olakšali njihovu tešku situaciju.
Piše: ZDZ

Više...

Očišćena cesta Vinica – Rošnjače

  • PDF
U subotu, 22. ožujka provedena je akcija čišćenja raslinja uz cestu Vinica – Roško Polje, na dionici od Škaljevca do Rošnjača
Piše: Petar Škorić

Ažurirano Srijeda, 13 Kolovoz 2014 18:24

Više...

Akcija čišćenja raslinja uz cestu Škaljevac-Rošnjače

  • PDF

Dragi zavičajni prijatelji,

U subotu, 22. ožujka 2014. godine organiziramo akciju čišćenja raslinja uz cestu Vinica – Roško Polje, na dionici od Škaljevca do Rošnjača i njegovih zaselaka.

Pozivaju se svi naši članovi, osobito mještani i oni koji su porijeklom s Rošnjača da se odazovu i daju svoj doprinos uspješnosti ove akcije koja će olakšati vidljivost i prohodnost cestama koje vode prema našem zavičaju.  

Okupljanje sudionika je  u 09,00 sati ispred groblja u zaseoku Bikići, a svi sudionici trebaju sa sobom ponijeti pogodan alat za sječu šume i niskog raslinja.

Molimo da radi organizacije zajedničkog objeda svi zainteresirani svoj dolazak najave i potvrde gosp. Mirku Đikiću, tajniku Zavičajnog društva Zavelim na mobitel +38591/542-8604 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do petka, 21. ožujka 2014. do 14,00 sati.  

Zavičajno društvo Zavelim

Ažurirano Srijeda, 13 Kolovoz 2014 18:24

Pomoć za troškove liječenja Ante Čalića

  • PDF

Pomozimo Anti Čaliću!

Član Zavičajnog društva Zavelim Ivica Jurčević pokrenuo je akciju za pružanje financijske pomoći za liječenje Ante Ćalića - Ljudine, rođ. 18. ožujka 1963., iz Pilanovića.

Više...

Najnovije

Najčitanije