joomla templates

ZAVIČAJNO DRUŠTVO ZAVELIM

okuplja brojne iseljene i raseljene stanovnike iz zavelimskoga kraja i njihove potomke...

Thu18042024

Ažurirano05:00:19

Pomoć za troškove liječenja Ante Čalića

  • PDF

Pomozimo Anti Čaliću!

Član Zavičajnog društva Zavelim Ivica Jurčević pokrenuo je akciju za pružanje financijske pomoći za liječenje Ante Ćalića - Ljudine, rođ. 18. ožujka 1963., iz Pilanovića.

Ante je hrvatski branitelj HVO-a, duže vremena je nezaposlen i nema nikakvih prihoda. Obolio od planecelarnog karcinoma usne šupljine te će slijedećih dana biti žurno operiran u KBC-u Split.
S obzirom na navedeno, kao i činjenicu da Antu očekuje dugotrajno i iscrpljujuće liječenje koje iziskuje određene financijske troškove koje neće moći sam pokriti jer nema nikakvih prihoda, slobodni smo preporučiti Vašu financijsku potporu, u skladu s Vašim mogućnostima, za podmirenje troškova liječenja i olakšanje teške životne situacije našeg prijatelja i susjeda.
Uplate možete doznačiti na žiro-račun Zavičajnog društva Zavelim, sa naznakom: pomoć za troškove liječenja za Antu Ćalića ili osobno željeni iznos predati Ivici Jurčeviću, uz priznanicu o izvršenoj uplati.
Kontakt osoba u svezi provedbe ove akcije je Ivica Jurčević 098/176 95 46.
Očekujući razumijevanje za tešku zdravstvenu i financijsku situaciju u kojoj se našao naš prijatelj, susjed i branitelj, unaprijed se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

Ovdje pogledajte popis dosada uplaćenih sredstva za pomoć Anti.

Vodstvo ZD Zavelim

VEZANI ČLANCI

Najnovije

Najčitanije