joomla templates

ZAVIČAJNO DRUŠTVO ZAVELIM

okuplja brojne iseljene i raseljene stanovnike iz zavelimskoga kraja i njihove potomke...

Fri21062024

Ažurirano05:00:19

Lucija Bilobrk - uspješna sportašica na europskoj i svjetskoj sceni

  • PDF

U vremenu od 06.-14. rujna 2014., u Italiji se u gradu Riminiju, održalo Svjetsko prvenstvo u kickboxingu, za uzraste kadeta i juniora. Nastupilo je ukupno 2007 natjecatelja iz 65 država i 5 kontinenata.
Piše: ZDZ

Nastupilo je ukupno 86 reprezentativaca sa 101 startom, u disciplinama Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Full Contact, K-1 Rules i LowKick.

Hrvatska kickboxing reprezentacija je postigla izvanredan uspjeh osvojivši ukupno 9 zlatnih, 8 srebrnih i 16 brončanih medalja, čemu treba pridodati i 7 brončanih medalja dobivenih ždrijebom.

KBK Mornar predstavljalo je 6 boraca sa ukupno 7 startova, te su ostvarili vrhunski rezultat osvojivši 4 medalje ( 1 zlato i 3 srebra ).
U starijim kadetima nastupila je naša najmlađa članica Lucija Bilobrk ( disciplina light contact +65kg ) i nakon europskog zlata osvaja svjetsko srebro čime pokazuje da joj je mjesto u Svjetskom vrhu. Lucija na svom putu prema finalu pobjeđuje reprezentativku Indije i Engleske dok je u finale za nijansu zaustavljena od reprezentativke Turske, moramo uzeti u obzir da je Luce u finalu nastupila sa ozljedama i unatoč tome pružila vrhunsku izvedbu.


 

Najnovije

Najčitanije