joomla templates

ZAVIČAJNO DRUŠTVO ZAVELIM

okuplja brojne iseljene i raseljene stanovnike iz zavelimskoga kraja i njihove potomke...

Tue21012020

Ažurirano05:20:37

Pobjeda Domoljubne koalicije u Splitu

  • PDF

Poštovani članovi i simpatizeri, drage prijateljice i prijatelji,

zahvaljujem se svima koji su dali svoj glas kandidatima Domoljubne koalicije.
Posebna zahvala i priznanje svim vrijednim članovima, volonterima i dužnosnicima HDZ-a, mladeži, ženama, utemeljiteljima, braniteljima i svim stranačkim tijelima.
Hvala vam na iskazanom zajedništvu, velikom entuzijazmu i optimizmu te predanom i nesebičnom trudu.

Domoljubna koalicija predvođena HDZ-om, sa osvojenih 7 zastupnika, pobjednik je parlamentarnih izbora u X. izbornoj jedinici i u Gradu Splitu. Respektiram sjajan rezultat MOST-a, koji je prije svega izraz volje građana za promjenama i nezadovoljstva prema aktualnoj vlasti te im čestitam na osvojena 3 zastupnika, što je više nego jasan pokazatelj što narod misli o «kukuriku vlasti». Stoga je sasvim logično da podrže promjene koje su i sami navodili u svom programu i podrže domoljubnu opciju, jer sve ostalo bi bilo POVRATAK NA STARO – što očito građani ne žele!
Posebno raduje daljnji rast povjerenja u HDZ i još jedna ostvarena pobjeda u drugom hrvatskom Gradu Splitu, što je dobra uvertira za slijedeće lokalne izbore i potvrda nezadovoljstva građana radom aktualne vlasti i samog gradonačelnika Baldasara.
Splitski HDZ potpuno je spreman, konsolidiran i kadrovski ojačan, što je potvrdio i rezultat na parlamentarnim izborima, za preuzimanje odgovornosti za Split!

Potvrdili smo kako zajedno možemo jako mnogo! Ostvareni uspjeh obvezuje nas na nastavak zajedničkog, ustrajnog, samoprijegornog i konstruktivnog djelovanja koje će omogućiti daljnji rast naše stranke za dobrobit našeg Splita i domovine Hrvatske.

Hvala Vam svima od srca!Petar Škorić

Najnovije

Najčitanije

TEČAJNA LISTA

21.01.2020
Srednji
AUD AUD
1
4,604684
CAD CAD
1
5,134258
CHF CHF
1
6,923744
GBP GBP
1
8,714102
USD USD
1
6,710716
EUR EUR
1
7,437486
$ Odabir valute
= Odabir valute