joomla templates

ZAVIČAJNO DRUŠTVO ZAVELIM

okuplja brojne iseljene i raseljene stanovnike iz zavelimskoga kraja i njihove potomke...

Wed04102023

Ažurirano09:39:11

Javni poziv za sufinanciranje akcija u MZ duvanjske općine

  • PDF


Za dodjelu sredstava iz općinskog Proračuna, mogu se kandidirati projekti za izgradnju ili sanaciju objekata komunalne infrastrukture i javnih objekata u naseljima (sanacija i izgradnja lokalnih i nekategoriziranih cesta, vodovoda, rasvjeta,  groblja, sportskih terena i sl.). 

U proračunu općine Tomislavgrad za 2014. godinu predviđena su sredstva za pomoć Općine u realizaciji akcija mjesnih zajednica u iznosu od 130.000,00 KM. Kako bi se navedena sredstva namjenski utrošila pozivamo sve mjesne zajednice s područja općine Tomislavgrad da prijave projekte koje namjeravaju realizirati u ovoj godini. 
Za dodjelu sredstava iz općinskog Proračuna, mogu se kandidirati projekti za izgradnju ili sanaciju objekata komunalne infrastrukture i javnih objekata u naseljima (sanacija i izgradnja lokalnih i nekategoriziranih cesta, vodovoda, rasvjeta,  groblja, sportskih terena i sl.). 
Važna napomena: sufinancirat će se samo projekti za čiju realizaciju postoji širi interes u mjesnoj zajednici i za koje mjesne zajednice dostave dokaz o prikupljenim sredstvima. Prijavu projekata mjesne zajednice mogu izvršiti podnošenjem zahtjeva u šalter sali općine Tomislavgrad, svakim radnim danom (07-15 sati), zaključno s 15. 07. 2014.godine.
Konačni izbor projekata, koje će sufinancirati Općina izvršit će Povjerenstvo, koje će imenovati općinski načelnik, a rezultati natječaja bit će objavljeni na oglasnoj ploči općine Tomislavgrad i na službenoj stranici općine Tomislavgrad (www.tomislavgrad.gov.ba), poziv je iz Općine Tomislavgrad,koji potpisuje općinski načelnik Ivan Vukadin. Sufinancirat će se samo projekti za čiju realizaciju postoji širi interes u mjesnoj zajednici.

Ažurirano Subota, 09 Kolovoz 2014 14:05

Najnovije

Najčitanije